PRIVATLIVSBESKYTTELSE POLITIK

Jeg tager beskyttelse af dine persondata alvorligt

TagKørekort har, vedtaget denne privatlivsbeskyttelse politik, så jeg kan fortælle dig, hvordan jeg behandler dine data. Når du bliver elev på køreskolen, giver du samtykke til behandling af samtlige af de oplysninger, du giver mig til brug for gennemførelsen af den undervisning, som du har indgået aftale med os om.

Kontaktinformation

TagKørekort, CVR.nr.: 39817128, er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som jeg modtager om dig. Har du spørgsmål, kan du kontakte mig på tlf. 53831163 og e-mail: kontakt@tag-korekort.dk.

Jeg anvender denne type data om dig

For at kunne give den undervisning, der er aftalt mellem køreskolen og dig, har TagKørekort brug for visse personoplysninger om dig.

De data jeg anvender, omfatter:

  • Navn, adresse, telefon og e-mail, CPR-nr. og fødeland.
  • Portrætbillede til ansøgning om kørekort
  • Eventuelt bedømmelsesskema, ansøgningsskema, lektionsplan, kursusbeviser.
  • Eventuelt navn og CPR-nr. på indehaver(e) af forældremyndigheden ved kørekort til 17- årige.
  • Eventuel ansøgning om dispensation til anvendelse af bil med automatgear.
  • Eventuelle oplysninger om overtrædelse af færdselsloven i forbindelse med kontrollerende prøver.
  • Eventuelt ANT-kursusbevis.

Jeg videregiver ikke dine persondata, uden jeg har lov til det

I forbindelse med undervisningen er det nødvendigt, at jeg videregiver eller overlader dine personoplysninger til andre. Dette gør jeg ikke uden jeg har lov til det, enten i overensstemmelse med loven eller en samtykkeerklæring.

Elektronisk henvendelse

Ved tilmelding til TagKørekort giver du mig samtidig samtykke til, at TagKørekort må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon.

Modtagere af dine persondata er:

  • Politiet og tilsynsførende.
  • Eventuelle samarbejdende kørelærere.
  • Manøvrebaner og køreteknisk anlæg (pligt jfr. Bekendtgørelse om kørekort).
  • Ved ”særlig køreundervisning” forevises Borgerservice og forbliver hos køreskolen.
  • Eventuel tilmelding af elever til udbydere af online undervisningsprogrammer (eksempelvis Drive4You, Køreklar, Teoriundervisning.dk).
  • Eventuel ekstern underviser i førstehjælp.
  • Kommunernes Landsforening (Køreprøvebooking.dk).
  • Bookingsystem som SuperSaas o.l. til kørelektioner.
  • Kommunikation med elever via sms, instagram og Messenger (Facebook).
  • Generel kommunikation med Borgerservice, Politi og Politiets Administrationscentre.
  • Færdselsstyrelsen. 

Jeg opbevarer ikke dine personoplysninger længere, end jeg skal

TagKørekort har pligt til at opbevare din lektionsplan i 2 år af hensyn til bekendtgørelsen om kørekort.

Aftalegrundlaget for den løbende undervisning hos mig bliver opbevaret i 5 år plus indeværende regnskabsår, da det anses som regnskabsmateriale i henhold til Bogføringsloven.

Dit ansøgningsskema vil blive slettet umiddelbart efter, at skemaet er blevet videregivet til Politiet. Bedømmelsesskemaet fra praktisk prøve bliver udleveret til dig, og opbevares ikke af køreskolen.

Når samtykkeerklæring for kørekort til 17-årige, førstehjælpsbevis og ANT-kursusbevis er returneret fra Borgerservice, tilbageleveres dokumenterne til dig, og er efterfølgende ikke tilgængelig for køreskolen.

Ansøgning om dispensation videregives til Færdselsstyrelsen og er efterfølgende ikke tilgængelig for køreskolen.

Du har ret til at få adgang til dine persondata

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data jeg behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få at vide, hvor længe vi opbevare dine persondata, og hvem der modtager data om dig. Derudover har du ret til at få urigtige oplysninger rettet, at gøre indsigelse mod databehandlingen og i visse tilfælde ret til sletning af persondata. Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, kan du henvende dig til mig på kontaktoplysningerne, der står øverst.

Du har ret til at klage

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, jeg behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på https://www.datatilsynet.dk/

Med venlig hilsen

TagKørekort

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.