Hvem er jeg?

Lær din køreskole at kende

Vejen mod dit kørekort er den samme, uanset hvor i landet du tager det. Det overordnede mål er, at du bliver en sikker, hensynsfuld og ansvarsbevidst bilist. Dog er det ikke ensbetydende med, at vejen ikke godt må være tryg, sjov og samtidig seriøs. Dét lægger jeg hos TagKørekort stor vægt på, når jeg underviser.

Jeg ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg og sikker, før man tager sin første kørelektion. Rigtig mange har svært ved at tage kørekort, og der kan være individuelle udfordringer, som skal overkommes. Hos TagKørekort bliver du klædt godt på skridt for skridt gennem undervisningsforløbet, så du kan forberede dig mentalt på at komme ud på vejene. Jeg vil gøre mit ypperste for at give dig den bedste oplevelse i køreskolen, så du kan føle dig som en fisk i havet på landevejene.

Teoriundervisningen er baseret på moderne undervisningsformer og bliver tilpasset dine behov, så det hele bliver taget i dit tempo. Det hele foregår i lyse og veludstyrede lokaler midt i Aarhus centrum og naturligvis med det nyeste undervisningsmateriale. TagKørekort samarbejder med de bedste kørelærere i byen. Her underviser vi personligt ved tavlen for at sikre, at tingene bliver grundigt indlært for alle. Og i bilen, professionelt med en god og afslappet stemning.

Jeg ser frem til at følge dig hele vejen mod dit kørekort.

Med venlig hilsen

Durita Phiri

Durita Phiri
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.